Vrouw KO geslagen bij ruzie in Breda na opmerking over bananenschil

In Breda is een vrouw KO geslagen bij een ruzie na een opmerking over een bananenschil.

Op zaterdagavond zagen een 55-jarige man en zijn 52-jarige vriendin naar eigen zeggen een auto in de wijk Brabantpark van waaruit een bananenschil op straat werd gegooid. Het stel zei daar wat van en er ontstond een woordenwisseling met de inzittenden van de bananenschil auto. Het ging helemaal mis en drie personen stapten uit en de ruzie escaleerde.

De slachtoffers verklaren dat ze daarna in het gezicht werden geslagen. Bij de man werd de bril van het hoofd geslagen. De vrouw viel na een klap op de grond en was even knock-out. Hierna stapten de daders weer in en reden weg. De vrouw liep letsel aan haar neus op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Terwijl de agenten nog ter plaatse waren, kwamen de drie verdachten aanlopen, waarna zij zijn aangehouden.

De verdachten, twee mannen van 19 uit Breda en een 16-jarige jongen uit Zegge, werden in verzekering gesteld en gehoord door de politie. Zij ontkennen de aangevers te hebben mishandeld. Volgens hen reageerde het stel heel fel over die bananenschil. De irritaties liepen verder op toen een van hen besloot te gaan filmen. De vrouw ging ook opnamen maken en zou zijn gestruikeld en raakte volgens de verdachten op deze wijze gewond. Ze besloten terug te komen en zich te melden bij de politie toen ze een ambulance zagen staan. De politie doet verder onderzoek in deze zaak.