Vrouw langer vast in onderzoek vermoorde man in woning Eindhoven

De bewoonster van een pand in Eindhoven blijft langer vastzitten na de vondst van een dode man in haar woning.

Agenten stelden na een melding dat er iets aan de hand zou zijn in een woning in stadsdeel Strijp, een onderzoek in. Agenten vonden in de woonkamer het lichaam van een 57-jarige man aan. Hij bleek te zijn overleden. Gelet op de omstandigheden waaronder hij werd aangetroffen, ging de politie al snel uit van een misdrijf. De bewoonster werd aangehouden.

‘Op basis van het eerste onderzoek en de verdachte omstandigheden waaronder de man werd gevonden, gaan wij uit van een misdrijf. De aangehouden vrouw is op dit moment de enige verdachte in deze zaak. Er moet nog veel worden uitgezocht. Er heeft inmiddels sectie plaatsgevonden. De resultaten daarvan willen wij op dit moment niet delen in verband met het onderzoeksbelang.’ Aldus de officier van justitie.

Het onderzoek naar de dood van de Eindhovenaar is in volle gang. Door de recherche wordt onder meer gesproken met buurtbewoners en familieleden van zowel de verdachte als het slachtoffer. Het voorarrest van de bewoonster is verlengd met 14 dagen. Ook wordt de verdachte verder verhoord en psychologisch onderzocht.