De 29-jarige Evelyn Washington was aan het genieten van Cheetos en een warm bad toen ze werd opgepakt. © Police Louisiana

Vrouw naakt in bad met zak Cheetos chips aangetroffen tijdens inbraak

In de Verenigde Staten is een vrouw thuisgekomen en trof iemand in bad aan die had ingebroken en Cheetos (chips) aan het eten was. De vrouwelijke verdachte was naakt en echt aan het genieten van een warme bad en lekker eten.

Het slachtoffer kwam afgelopen dinsdag thuis in haar woning in Louisiana en trof een vreemde aan. Toen ze de vrouw confronteerde vertelde de naakte, Cheetos-etende inbreekster dat een onbekende man haar verteld had in te breken in de woning.

De politie kwam ter plaatse voor onderzoek en hielden de Cheetos-etende inbreekster, de 29-jarige Evelyn Washington, aan. Volgens één van de agenten had Washington eten gemaakt en Cheetos op het toilet naast het bad neergelegd. Daarna deed ze rustig haar kleren uit om te genieten van al dat inbreken en klimmen door ramen.

De vrouw zit nu vast op verdenking van betrokkenheid bij inbraak en vernieling van andermans bezit. Haar borg is vastgesteld op 8000 dollar. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de Cheetos-etende verdachte.