Vrouw op blote voeten op straat na zedendelict in busje Den Haag

Een vrouw is in Den Haag gedwongen om in een busje te stappen en werd vervolgens slachtoffer van een zedendelict. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen en/of informatie.

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie rond 6.00 uur melding dat er op de Ostadestraat een vrouw liep die omstanders om hulp vroeg. Agenten hebben een onderzoek ingesteld en troffen een 33-jarige vrouw aan.

Zij vertelde hen slachtoffer te zijn geworden van een zedenmisdrijf, gepleegd door twee onbekende mannen. Volgens het slachtoffer werd zij op de hoek van de Hertzorgstraat en de Morgenzonlaan in een personenbusje busje gedwongen en is vervolgens op een andere locatie slachtoffer geworden van een zedenmisdrijf.

Het slachtoffer liep weg vanaf deze nog onbekende locatie, totdat agenten haar na tien minuten overstuur aantroffen op de Ostadestraat. Het slachtoffer is een vrouw met een tenger postuur, van 33 jaar oud met lang, zwart golvend haar. Zij was gekleed in een spijkerbroek, een T-shirt met print en liep op blote voeten.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Het is nu niet duidelijk waar het misdrijf heeft plaatsgevonden en wie er bij betrokken zijn geweest. De politie is daarom op zoek naar getuigen die meer weten over deze zaak.