In Middelburg zijn aanhoudingen verricht na een schietpartij in een woning. Een vrouw is aangehouden omdat ze sporen aan het schoonmaken was.

Rond 16.10 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een schietpartij in een woning aan de Westerscheldestraat. Agenten zijn met spoed ter plaatse gegaan en troffen in de portiek bij de woning een vrouw aan die druk bezig was met het schoonmaken van sporen. De 20-jarige vrouw uit Den Haag is daarop aangehouden.

Bij doorzoeking in de woning werd een vuurwapen en verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen. Twee mannen meldden zich rond 16.15 uur bij een ziekenhuis in Vlissingen maar zijn daar weer snel vertrokken. Na onderzoek troffen agenten de verdachten aan, waaronder een 20-jarige man. Hij bleek gewond te zijn en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt de toedracht van de schietpartij en is momenteel op zoek naar de bewoner van de woning aan de Westerscheldestraat, vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij het schietincident.