Vrouw overleden bij incident Jeroen Bosch Ziekenhuis, 81-jarige verdachte aangehouden

In het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch is een vrouw overleden bij een incident. De politie heeft een 81-jarige vrouw aangehouden.

In de nacht van woensdag op donderdag is een 78-jarige vrouw uit Vught overleden in het ziekenhuis in Den Bosch na een incident met een andere patiënte. Het slachtoffer lag in haar bed toen de andere patiënte haar kamer in zou zijn gekomen. Tussen beide vrouwen ontstond een handgemeen, waarbij de 78-jarige vrouw op de grond terecht kwam. Daarna bleek de 78-jarige vrouw te zijn overleden. Sectie zal volgens een woordvoerder moeten uitwijzen welke omstandigheden tot haar overlijden hebben geleid.

De andere betrokken patiënte is een 81-jarige vrouw uit de gemeente Heusden. Zij is in het ziekenhuis als verdachte aangehouden en staat, gezien haar gezondheidssituatie, onder medisch toezicht. Het is nog niet mogelijk geweest om haar te horen. Of er verdere stappen genomen zullen worden is aan justitie. Omwille van de privacy van betrokkenen worden geen nadere mededelingen over het slachtoffer en de verdachte gedaan.