Lijntjes cocaïne © crime nieuws

Vrouw probeert op politiebureau cocaïne te snuiven voor neus agenten

Een vrouw in de Amerikaanse staat Iowa heeft op een politiebureau een hoeveelheid cocaïne proberen te snuiven. Blijkbaar dacht ze even snel wat bewijsmateriaal weg te werken.

Tijdens kerst werd de 25-jarige Nicole Hunter aangehouden door de politie in het plaatsje Ledyard. De vrouw moest aan de kant na meerdere meldingen van andere weggebruikers over een bestuurder die wild over de weg reed. Toen agenten de auto in het vizier hadden hebben ze Hunter een stopteken gegeven.

De vrouw werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar moest ze even wachten op de komst van een vrouwelijke agente die haar zou fouilleren. De verdachte zag haar kans schoon en pakte snel een envelopje met cocaïne erin en probeerde dit op te snuiven. Helaas voor haar zagen agenten dit en hielden haar tegen.

De snuivende arrestante wordt nu onder meer verdacht van drugsbezit maar is inmiddels weer op vrij voeten na het betalen van borg. Begin 2018 zal ze voor een rechter moeten verschijnen en uitleggen waarom ze cocaïne op zak had en zo wild over de weg reed.