© Brevard County Sheriff's Office

Vrouw probeert vriend dood te schieten omdat hij te hard snurkt

In de Verenigde Staten is een vrouw aangehouden omdat ze haar vriend zou hebben neergeschoten omdat hij te hard snurkte.

De 47-jarige vrouw werd door de politie in de plaats Cocoa, in Florida, aangehouden en vastgezet. De verdachte ontkende in eerste instantie in alle toonaarden. Lorie Morin, zoals de dame in kwestie heet, vertelde de politie dat het vuurwapen per ongeluk was afgegaan toen ze het aan haar vriend wilde geven.

Toen het slachtoffer wakker werd uit zijn narcose vertelde hij een heel ander verhaal aan de rechercheurs. De man zei dat hij en zijn vriendin ruzie hadden gekregen omdat hij te hard zou snurken. Op een gegeven moment trok Morin een vuurwapen en schoot van dichtbij op haar vriend. Het slachtoffer werd daarna naar eigen zeggen wakker in een plas bloed.

De vrouw zit nu vast op verdenking van poging tot moord en riskeert een langdurige celstraf. Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis en hoeft zich voorlopig geen zorgen meer te maken om zijn gesnurk want zijn vriendin komt voorlopig niet thuis.