Vrouw riskeert doodstraf na vermoorden hoogzwangere vriendin en snijden baby uit buik

Een Amerikaanse vrouw is schuldig bevonden aan moord op haar zwangere vriendin en het snijden van de baby uit haar buik.

Het gruwelijke incident deed zich in oktober 2020 voor. De 29-jarige Taylor Rene Parker uit Bowie County in Texas was bang haar geliefde te verliezen en maakte hem wijs dat ze zwanger was. Maandenlang loog ze haar partner voor en deed alsof ze een kind kreeg. Ze ging erg ver om de schijn op te houden en hield zelfs een feestje waar het geslacht bekend werd gemaakt.

Op 9 oktober vertelde Parker dat ze naar het ziekenhuis naar Oklahoma ging om zich te registreren. Diezelfde ochtend kwam er een schokkende melding binnen bij de hulpdiensten. Een vrouw belde en vertelde dat ze haar 34 weken hoogzwangere dochter dood had aangetroffen in Boston, Texas. Haar buik was opengesneden en het ongeboren kind was spoorloos.

De politie trof tijdens een verkeerscontrole Parker aan in haar auto met het pasgeboren kindje op haar schoot. Het leek volgens de politie alsof ze net bevallen was. Ze is aangehouden en vastgezet. Het kindje bleek nog even geleefd te hebben maar het uiteindelijk niet overleefd. Na een proces van enkele weken is Parker nu schuldig bevonden. Ze riskeert een levenslange gevangenisstraf zonder vervroegde vrijlating of de doodstraf.