De Rotterdamse politie heeft in het onderzoek naar een schietpartij in de nacht van zaterdag op zondag het slachtoffer aangehouden. In zijn woning werd drugs en een vuurwapen gevonden.

Bij de politie kwam die nacht rond 2.15 uur melding binnen dat er geschoten wordt aan de Bergpolderstraat. Twee mannen zitten in een auto en worden vermoedelijk belaagd door een groepje mannen die deels hun gezicht bedekt hebben en met vuurwapens zwaaien. De bestuurder van de auto weet uit de auto te komen en vlucht zijn woning, gelegen aan de Bergpolderstraat in.

De tweede man in de auto komt er ook uit en raakt in gevecht met de gewapende mannen. Hierbij wordt hij op vermoedelijk zijn hoofd geslagen met het wapen. Als hij weet te ontkomen en wegrent wordt er op hem geschoten. Hij is niet geraakt maar moest wel naar het ziekenhuis om zijn hoofdwond na te laten kijken.

Na de schietpartij startte de politie een onderzoek waaruit bleek dat het slachhtoffer die de woning in was gevlucht ook een vuurwapen had. Daarop werd de woning doorzocht en troffen agenten een vuurwapen en een hoeveelheid drugs aan. De 23-jarige man is aangehouden en zit vast. De politie doet verder onderzoek.