wapens rotterdam, prins alexanderstraat wapen, vuurwapen sok rotterdam

Vuurwapenbezit leidt naar gestolen spullen in huis in Rotterdam

De politie in Rotterdam heeft in de woning van een man die zaterdagochtend werd aangehouden inzake vuurwapenbezit, gestolen spullen gevonden.

Zaterdagochtend kwam er rond 06.30 uur meldig bij de politie van een man die ruzie maakte op de hoek van de Witte de Withstraat met de Eendrachtsweg.

Na een korte zoektocht troffen ze de verdachte, een 20-jarige Rotterdammer, aan in de Boomgaardstraat. Via bewakingscamera’s was gezien dat hij even daarvoor iets verstopt had bij een aantal geparkeerde scooters. Dat bleek een vuurwapen te zijn. Direct na de vondst werd de man aangehouden en werd zijnn woning doorzocht op de eventuele aanwezigheid van nog meer vuurwapens.

Wapens werden niet aangetroffen maar agenten troffen wel een aantal verdschte zaken aan. In de woning werd een kentekenplaat, een scooter, horloges en andere sieraden gevonden. Uit onderzoek is gebkeken dat de spullen afkomstig zijn van diefstal. De Rotterdammer wordt nu naast vuurwapenbezit ook verdacht van minstens drie inbraken en/of heling van gestolen spullen.