Dinsdag 8 oktober heeft de politie in Malden wiet, munitie en wapens aangetroffen. Er is één aanhouding verricht.

Rond 11.00 uur stelde de politie een onderzoek in naar een woning aan de Eendenpoelseweg. Achter een woning zouden verscheidene wietplanten staan. Toen de politie aankwam was de 56-jarige bewoner net bezig met het knippen van de toppen van zijn planten. Hij is direct aangehouden voor overtreding van de Opiumwet. In totaal stonden er slechts 10 planten. Deze zijn in beslag genomen en vernietigd.

Na de aanhouding van de eerste verdachte troffen agenten ook bij andere woningen aan de Eendenpoelseweg wietplanten aan. In één woning bleek een ruimte ingericht te zijn voor het kweken van wiet. Daar werden 25 planten aangetroffen. Alle planten en benodigdheden voor het kweken van wiet zijn in beslag genomen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Naast alle wiet werd er ook nog munitie gevonden. Daarop werd er een woning doorzocht waar meerdere vuurwapens alsmede wietresten werden aangetroffen. In de woning was destijds niemand aanwezig. Derhalve zijn er ook geen aanhoudingen verricht. De bewoner zal op enig moment worden gehoord inzake de wiet en vuurwapens.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl