Wederom aanhouding in onderzoek ontvoering ex-lid motorclub No Surrender

In het onderzoek naar de ontvoering en mishandeling van een voormalig lid van motorclub No Surrender, heeft de politie wederom een aanhouding verricht. Eerder werden al vier personen aangehouden in deze zaak.

Na onderzoek van de recherche hield de politie dinsdagavond een man aan op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling en ontvoering. Het gaat om een 28-jarige man die volgens de politie lid is van motorclub No Surrender. De vier eerder aangehouden verdachten zitten nog vast. Het onderzoek loopt nog en de politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Het slachtoffer, een 47-jarige man uit Groningen, belde in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 november aan bij een willekeurige woning in Glimmen. Hij vertelde te zijn ontvoerd en ergens in de directe omgeving te zijn achtergelaten. De man droeg nauwelijks kleding en was mishandeld. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is een ex-lid van motorclub No Surrender. De politie houdt er sterk rekening mee dat er een link is tussen het feit dat het slachtoffer een ex-lid van motorclub No Surrender is en de mishandeling/ontvoering.