Wéér lid No Surrender MC opgepakt inzake ontvoering én mishandeling ex-lid No Surrender

De politie heeft in het onderzoek naar een ontvoering én mishandeling van een voormalig lid van motorclub No Surrender, opnieuw een aanhouding verricht. Het gaat om de vierde arrestatie in deze zaak.

In de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 november belde een 47-jarige ex-lid van motorclub No Surrender aan bij een willekeurige woning in Glimmen. Hij vertelde te zijn ontvoerd en in de buurt te zijn achtergelaten. De man was nauwelijks gekleed en was mishandeld. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is een voormalig lid van motorclub No Surrender. De politie houdt er sterk rekening mee dat er een link is tussen het feit dat het slachtoffer een ex-lid is en de mishandeling/ontvoering. Eerder werd al gemeld dat het mogelijk te maken had met een soort van oneervol ontslag uit de club.

De opgepakte verdachte is een 31-jarige lid van motorclub No Surrender in Groningen. Op basis van onderzoek van de recherche is gebleken dat de man mogelijk betrokken was bij de mishandeling en ontvoering. De drie eerder aangehouden verdachten zitten nog vast. Het onderzoek loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.