Kijk hoe ze kijkt naar de politie en daarna gooit ze ook nog o.a. een 'shut the f%^&k up' eruit! © YouTube

‘White Privilege’ mevrouwtje komt even onbeschoft verhaal halen bij de politie

Er is een opmerkelijke video opgedoken uit New Jersey waarin te zien is hoe een vrouw twee agenten de les leest. Op de beelden is duidelijk ‘White Privilege’ in actie te zien.

De vrouw in kwestie, Caren Turner, is kennelijk niet gewend om tegen gesproken te worden. Toen haar dochter aan de kant werd gezet kwam de vrouw snel ter plaatse om de agenten de les te lezen. Meerdere keren zegt ze dat ze een hoge functie heeft en met de burgemeester zal gaan praten.

De vrouw is zeer onbeschoft en denigrerend naar de agenten die er doodleuk naast staan en alles ondergaan. Inmiddels heeft ze haar hogeen belangrijke functie neergelegd nadat onderstaande video openbaar werd. Zo zie je maar dat de ene persoon heel anders behandeld wordt door de politie dan iemand van een andere afkomst, positie in de samenleving of wat anders.

PS Er zijn twee video’s bijgevoegd omtrent de ‘White Privilege’ mevrouwtje. De eerste video is een kortere versie met een nieuwsitem en de tweede video is wat langer en niet geknipt.