De politie is nog druk bezig met het onderzoek naar de liquidatie van de 21-jarige Rida Bennajem. Na het eerst vrijgeven van een foto van een mogelijke betrokkene, heeft de politie opnieuw vragen. Dit keer zijn ze op zoek naar iemand die op enig manier in verband kan worden gebracht met de naam ‘Looney Tunes’.

Op 16 maart 2013 werd Rida Bennajem in de Comeniusstraat in Amsterdam van dichtbij geliquideerd. Dit zou mogelijk te maken hebben gehad met de wildwest schietpartij in de Staatsliedenbuurt enkele maanden eerder.

Bennajem stond al enige tijd op de Nationale Opsporingslijst wegens mogelijke betrokkenheid bij een gewapende overval op een juwelier in Leiden. Daarbij zou er onder meer geschoten zijn op de politie.

Vorige week werd een foto vrijgegeven van een mogelijke betrokkene bij de liquidatie van Bennajem. Zo wil de politie meer weten over de persoon op de foto en op welke locatie deze genomen is.

Gisteren werd in de uitzending van Opsporing Verzocht duidelijk dat het onderzoeksteam een nieuw aanknopingspunt heeft. Dit keer zijn ze op zoek naar een persoon die op enig manier in verband kan worden gebracht met de naam ‘Looney Tunes’.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl