Wiet drogerij ontdekt na meldingen stankoverlast

Dinsdag 19 maart stelden agenten een onderzoek in naar een woning op het Zwaluwenhof in Zundert naar aanleiding van enkele stankmeldingen. Binnen in de woning werd een complete wiet drogerij aangetroffen en geruimd. Daarbij zijn drie verdachten aangehouden.

Naar aanleiding van enkele stankmeldingen vanuit de buurt stelde de politie een onderzoek in. Ter plaatse constateerden agenten dat er een sterke wietlucht uit een bepaalde woning kwam. Op datzelfde moment vluchtte iemand weg via de achterdeur. De vluchtende man, een 20-jarige man uit Zundert, kon in de achtertuin van een woning worden aangehouden.

Bij doorzoeking van de woning troffen agenten een zogenaamde wiet drogerij aan. Daar lag ongeveer 30 kilo aan afgeknipte planten, die nog gedroogd had moeten worden. Kennelijk hadden de verdachten in de woning door dat de politie aan het neuzen was rondom hun woning want ze waren druk bezig geweest met het opruimen van de wiet.

In de woning bevonden zich een 16-jarige jongen uit Zundert en een 21-jarige man uit Tiel. Beide zijn aangehouden. De twee mannen en de vluchtende jongeman zijn allen in verzekering gesteld.

Bron: Politie