© crime-nieuws.nl

Wiet, sealbags, geldtelmachine en stapels cash gepakt bij doorzoeking in onderzoek naar drugshandel

De politie heeft bij een doorzoeking in Eindhoven een partij wiet, sealbags, geldtelmachine en stapels cash aangetroffen.

Op dinsdag zijn agenten naar de woning op de Fakkellaan gegaan omdat er aanwijzingen waren dat de bewoners betrokken zouden bij de handel in wiet. Ter plaatse werden twee mannelijke hoofdverdachten, de bewoners, van 28 en 73 jaar aangehouden. Twee andere (mannelijke) aanwezigen van 38 en 52, eveneens uit Eindhoven, werden ook aangehouden.

Bij doorzoeking trof de politie in de woning verschillende goederen aan die in verband gebracht kunnen worden met drugshandel. Het ging om spullen zoals sealbags en een geldtelmachine. Naar aanleiding van deze vondsten werd ook de woning van beide andere aangehouden mannen, eveneens op de Fakkellaan, onderzocht. Daar werd ruim een kilo wiet en ruim 20.000 euro aan cash geld aangetroffen en in beslag genomen.

Er waren volgens de politie opvallend veel luxe goederen op het adres van de oudste aangehouden verdachte aanwezig. Deze verdachte is in verband met eerdere veroordelingen nog een groot bedrag van meerdere tonnen euro’s verschuldigd. In verband hiermee is onder meer een deurwaarder van het CJIB betrokken en zullen de goederen in beslag genomen worden. De verdachten zijn vastgezet en de politie doet verder onderzoek.