De politie heeft bij een actie in Blerick doorzoekingen verricht en meerdere personen aangehouden. Er is onder meer een partij wiet aangetroffen en in beslag genomen.

In het centrum van Venlo zijn vrijdagmiddag twee Poolse mannen, 26 en 34 jaar oud, aangehouden omdat ze drugs bij zich hadden. Na verder onderzoek werden in Blerick twee mannen aangehouden op verdenking van het bezit en handel in drugs. Het gaat om mannen van 18 en 20 jaar oud.

Na de aanhoudingen heeft de politie op vier adressen een doorzoeking verricht. Twee woningen in het Vastenavondkamp, een woning in het centrum van Blerick en een woning in Tegelen kregen een bezoek van de politie. In de woning in Tegelen is de bewoonster aangehouden en een 24 jarige man uit Blerick die in de woning aanwezig was. Ook deze personen zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de handel in en het bezit van drugs. De auto van de 24 jarige man is ook in beslag genomen.

In totaal trof de politie een partij wiet aan bij de doorzoekingen. Het gaat in totaal om 2,7 kilogram. Daarnaast is er ook geld en een aantal wapens gevonden en in beslag genomen. De verdachten zitten vast voor verhoor en het onderzoek wordt voortgezet.