© Crime-Nieuws.nl

Wietkwekerij, vuurwapens en verdachten gepakt na melding over ruzie in woning Rotterdam

De politie heeft in Rotterdam een wietkwekerij en een vuurwapen aangetroffen na een melding over een schietpartij tijdens een ruzie.

Bij de meldkamer kwamen afgelopen nacht rond 2.00 uur meldingen binnen over een ruzie in een woning aan de Leliënstein. Volgens getuigen zou hierbij ook een schot zijn gevallen. Agenten zijn daarop naar het adres gegaan voor onderzoek. De bewoner opende de voordeur en vertelde dat de ruzie was afgelopen en dat de verdachte met het wapen weer weg was.

De politie besloot de woning te doorzoeken en trof een wapen aan. Verder onderzoek leverde achter een afgesloten deur ook nog een wietkwekerij op. De 45-jarige bewoner is vervolgens aangehouden. Onderzoek naar de ruzie en bedreiging leidde naar een 52-jarige man uit Lombardijen. Hij is zaterdagmiddag rond 14.30 uur aangehouden door een arrestatieteam.

Tijdens de arrestatie fouilleerden agenten van Team Parate Eenheid de man die in het gezelschap was van deze verdachte. Hij bleek op dat moment een vuurwapen bij zich te dragen. Deze 51-jarige Rotterdammer is eveneens aangehouden. De recherche onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld in de nacht van vrijdag op zaterdag en of de gewapende verdachte daarbij betrokken is geweest.