De politie heeft in een loods in Beringe een wietkwekerij aangetroffen in een vrachtwagen. Een vrouw is aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Naar aanleiding van een melding inzake waterlekkage is de verhuurder van de loods aan het Schuurkenspad samen met de huurster ter plaatse gegaan voor onderzoek. De 40-jarige vrouw uit Helmond kwam samen met een onbekende man naar de loods en opende de deur. In eerste instantie wilde ze de verhuurder niet naar binnenlaten maar die ging toch.

Eenmaal binnen werd al snel duidelijk waarom de vrouw liever niet wilde dat de verhuurder naar binnen ging. In de loods stonden een vrachtauto met laadruimte en een aparte oplegger. In beide werd een in werking zijnde wietkwekerij aangetroffen.

Toen de verhuurder zei dat hij de politie ging bellen wilde de huurster en haar vriend/compagnon/kennis er vandoor gaan. De vrouw werd gepakt en aangehouden door de huurder. Hier was zij niet van gediend en ze beet de man in zijn hand. Desondanks kon ze niet ontkomen en heeft de man haar vastgehouden tot de politie ter plaatse kwam. De vrouw zit vast en wordt verhoord. Haar gevluchte compagnon is spoorloos verdwenen.