Drugs in overvallen woning in Den Haag

Zaterdag heeft de politie in Den Haag vier mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval aan de Sinjeur Semeynsweg. In de woning troffen agenten verdovende middelen aan.

Bij de politie was er melding binnengekomen van een schietpartij dat zou hebben plaatsgevonden in een woning op de Sinjeur Semeynsweg. Getuigen vertelden politieagenten ter plaatse dat er verschillende mannen waren weggerend en in een auto waren gestapt. Op de Ledeganckplein zagen agenten het voertuig rijden en hielden drie verdachten aan. Naast de auto werd een vuurwapen aangetroffen.

Intussen was een politiehelikopter en agenten op straat op zoek naar een vierde verdachte. In de achtertuin van de overvallen woning zag de bemanning van de politiehelikopter dat een man zich verscholen hield. Met behulp van een politiehond werd een 31-jarige man zonder vaste woon – of verblijfplaats aangehouden. De man bleek beide voeten te hebben gebroken. Hij was uit het raam gesprongen en is daarbij niet zo goed terecht gekomen. Hij is voor behandeling afgevoerd naar het ziekenhuis. In de overvallen woning troffen agenten drugs aan. Wat voor drugs is niet bekend. De recherche onderzoekt de zaak.