liquidatie ijsselstein samir erraghib, liquidatie samir erraghib, rechtszaak liquidatie ijsselstein
Eén van de veroordeelde mannen die vlak na de liquidatie werd opgepakt.

Wraakacties Mocro Maffia verwacht na liquidatie in IJsselstein

In het onderzoek naar de ‘Mocro Maffia’ liquidatie in IJsselstein op 17 april 2016, is het vermoedelijke moordwapen gevonden in een sloot. De politie houdt er ernstig rekening mee dat er wraakacties zullen volgen na de liquidatie van Samir Erraghib in IJsselstein.

Dat melden bronnen rond het onderzoek aan De Telegraaf. Het automatisch vuurwapen werd gevonden in een sloot bij de Nedereindse Plas. Direct na de liquidatie werd al een verdachte, een 22-jarige man uit Vianen, aangehouden. Een korte tijd later werd een tweede verdachte, een 23-jarige man uit Rosmalen, opgepakt. Hij blijkt ten tijde van de liquidatie op proefverlof te zijn geweest.


De Telegraaf
meldt dat de liqudiatie in IJsselstein mogelijk te maken heeft met de langdurige en bloedige oorlog van de zogenoemde ‘Mocro Maffia’ in de Amsterdamse onderwereld. Het slachtoffer zou volgens de krant betrokken zijn geweest bij de voorbereiding/financiering van liquidaties.

De politie houdt er rekening mee dat er wraakacties zullen volgen na de liquidatie van Samir Erraghib in IJsselstein. Mensen uit het kamp van het slachtoffer zouden woedend zijn en zinnen op wraak. De politie heeft dit bevestigd en zegt ‘waar nodig maatregelen te nemen’.