Vrouwe Justitia is de personificatie van het recht. © via Wikimedia Commons

Zangeres Glennis Grace op vrije voeten, politie zoekt nog vier verdachten

Zangeres Glennis Grace is na een aanhouding voor geweldpleging in een supermarkt weer op vrije voeten.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft bekendgemaakt dat de drie verdachten die afgelopen zaterdagavond 12 februari werden aangehouden in verband met een geweldsincident in een Jumbo-supermarkt aan de Westerstraat zijn heengezonden. Ten aanzien van alle drie de verdachten is de verdenking dat zij zich schuldig hebben gemaakt aan openlijke geweldpleging tegen en mishandeling met voorbedachten rade in vereniging van Jumbomedewerkers, aldus het OM.

De verdachten zullen zich later voor de rechtbank moeten verantwoorden. Het drietal krijgt wel een contact- en gebiedsverbod opgelegd. Ze mogen niet in de Jumbo in de Westerstraat of in de omgeving van de Jumbo mogen komen en tevens mogen zij geen contact hebben met de Jumbomedewerkers van dat betreffende filiaal.

Er zouden in totaal zeven personen betrokken zijn geweest bij het geweld blijkt uit onderzoek van de politie. Van de zeven verdachten zijn er dus drie aangehouden. Van de overige vier verdachten is de politie de identiteit aan het vaststellen. Deze personen moeten nog worden aangehouden.