Mini Lic op een halloween feestje!

Zoon kopstuk Sinaloa-kartel ‘Mini Lic’ geeft zich zomaar over aan DEA

De zoon van een kopstuk van het Sinaloa-kartel heeft zich overgegeven aan de Amerikaanse Drug Enforcement Agency (DEA). Het gaat om de zoon van Damaso Lopez Nunez alias ‘El Licenciado’. Waarom ‘Mini Lic’ zich heeft overgegeven is een raadsel.

De vader van ‘Mini Lic’, Damaso Lopez Nunez, was werkzaam voor de beruchte Joaquin ‘El Chapo’ Guzman en lange tijd een belangrijke vertrouweling van de drugsbaas. El Licenciado is afgelopen mei opgepakt door de Mexicaanse autoriteiten. Volgens geruchten zou hij ook achter de ontvoering van Chapo’s zonen zitten. Dit is echter niet bevestigd.

Volgens Mexicaanse media is ‘Mini Lic’ afgelopen woensdag via de grensovergang Mexicali naar de Verenigde Staten gegaan en heeft zich vrijwillig overgegeven aan de autoriteiten. Het motief voor zijn overgave is niet bekend. Er gaan geruchten dat ‘Mini Lic’ bedreigd wordt door Ismael ‘El Mayo’ Zambada. Hij is ook een kopstuk/baas van het Sinaloa-kartel.

Ismael ‘El Mayo’ Zambada baas van het Sinaloa-kartel!

Sinds de arrestatie van El Chapo is er een interne strijd gaande binnen het Sinaloa-drugskartel. Meerdere partijen, waaronder Chapo’s zonen, proberen de macht te grijpen. Volgens de krant El Universal zou ‘Mini Lic’ in ruil voor informatie over het Sinaloa-kartel opgenomen worden in een Amerikaans getuigenbeschermingsprogramma.

Hier onder wat foto’s van Damaso Lopez Serrano alias ‘Mini Lic’ in betere tijden!

Mini Lic op een halloween feestje verkleed als generaal.

 

Mini Lic met een goede vriend zwaarbewapend in een Mercedes Benz.

Mini Lic heeft een beetje wiet in zijn Louis Vuitton tas.

Mini Lic met zijn naam op een automatisch vuurwapen!
Mini Lic op een feestje.
Mini Lic met Ferrari, Lamborghini en Maserati autosleutels.
Ferrari en Lamborghini bij villa van Mini Lic.