Het Openbaar Ministerie heeft bekendgemaakt dat het na de vader, twee zoons en een moeder nu ook de dochter van het gezin uit Sittard gaat vervolgen. Ook zij zou betrokken zijn geweest bij de zoutzuurmoord op twee Irakezen.

Volgens het Openbaar Ministerie heeft het gezin in 2009 de 24-jarige Alan Gergeri en de 29-jarige Mouhammed Al Jader vermoord. Al Jader zou zijn doorzeefd met meerdere kogels en Gergeri zou met een pikhouweel en een mes zijn gedood. Beide mannen zijn vervolgens in een ton met zoutzuur opgelost.

Dochter van het gezin, Rachelle L., had een relatie met Al Jader. De Irakees zou voortdurend geld hebben geëist van haar omdat hij op de hoogte was van de criminele activiteiten van het gezin.

Rachelle L. is voortvluchtig. Waar Rachelle L. precies van verdacht word wil het Openbaar Ministerie niet zeggen. Maar volgens advocaat Serge Weening wordt ze verdacht van betrokkenheid op de moord op Mouhammed Al Jader. Zij zou aanwezig zijn geweest en een stroomstootwapen hebben gebruikt.