Gisteravond is er wederom iemand aangehouden voor een dodelijke schietpartij op 27 december 2013 in Amsterdam Slotermeer. Bij de schietpartij kwam de 34-jarige Dalibor Spasic om het leven.

Volgens de politie heeft de aangehouden verdachte , een 30-jarige man, zichzelf gemeld bij hen. Hij liep woensdagavond een politiebureau in Amsterdam binnen en gaf zich aan. Hij wordt verdacht van het doodschieten van het slachtoffer en zit op dit moment in volledige beperkingen. Dit betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Op 27 december 2013 werd de 34-jarige Serviër Dalibor Spasic in de Sieg Vaz Diasstraat in Slotermeer neergeschoten. Toegesnelde hulpdiensten troffen het slachtoffer al bloedend aan bij en brachten hem met spoed over naar een ziekenhuis. Daar bezweek hij enkele uren later aan zijn verwondingen.

In het onderzoek naar de gewelddadige dood van de Serviër zijn al een aantal keren aanhoudingen verricht. Afgelopen maandag nog werd een 18-jarige man aangehouden en na verhoor weer heengezonden. Eerder werden een 19-jarige man, een 22-jarige en een 29-jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij dit misdrijf. Alle heengezonden personen blijven wel verdachten in deze zaak.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl