Zwaargewonde in pand aangetroffen na melding, politie onderzoekt geweldsincident

De politie heeft na een melding een zwaargewonde aangetroffen in een pand. Er is onderzoek gaande naar het geweldsincident.

Op donderdag 31 augustus rond 11.00 uur werd de politie geïnformeerd over een zwaargewonde man in een pand op de Zesstedenweg in Grootebroek. De man was gestoken en had ernstige verwondingen. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een op dit moment nog onbekende man vluchtte uit het pand toen de politie arriveerde. De politie is naarstig naar deze man op zoek.

De politie onderzoekt hoe het slachtoffer aan zijn verwondingen is gekomen. Daarnaast wordt onderzocht wie de persoon is die wegvluchtte en het zwaargewonde slachtoffer achterliet.

Getuigen

De politie zoekt getuigen die de man die wegvluchtte hebben gezien of die daar camerabeelden van hebben, bijvoorbeeld via een deurbel of dashboard camera.

Beschrijving verdachte

De verdachte is een man van ongeveer 1,80 meter lang met een normaal postuur. Hij had een donkere huidskleur en droeg een zwarte pet, een zwarte jas en een zwarte broek.

Meldpunt

De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Meld het dan bij de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.