Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Zwaargewonde met straattegel op hoofd aangetroffen na melding Amsterdam

In Amsterdam is na een melding een zwaargewonde met een straattegel op het hoofd aangetroffen.

De politie roept getuigen op zich te melden als zij meer weten over de zware mishandeling van een 42-jarige man op het NDSM-Plein in Amsterdam. Het incident vond plaats in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus.

Rond 3:00 uur ’s nachts kreeg de politie een melding van een man die op het plein zou liggen met een straattegel op zijn hoofd. De man was zwaargewond en buiten bewustzijn. Hulpdiensten hebben hem ter plaatse gereanimeerd en daarna met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Het forensisch team heeft op de plaats delict onderzoek gedaan naar sporen. Voor de recherche is het nog niet duidelijk hoe lang de man daar al lag en wat er precies is gebeurd.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord van de mishandeling. Ook mensen die mogelijk foto’s of video’s hebben gemaakt van het incident, worden gevraagd zich te melden.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Anonieme tips kunnen worden gegeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Onderzoek loopt

Het onderzoek naar de mishandeling is nog in volle gang. De politie is op zoek naar de dader of daders van deze ernstige misdaad.