Zwaargewonde steekpartij kantoorpand Rotterdam

Maandagmiddag is bij een steekpartij aan de Plompertstraat in Rotterdam een man zwaargewond geraakt. Een 28-jarige man is aangehouden voor de steekpartij.

Rond 13.15 uur liep een man gewapend met een mes een kantoorpand aan de Plompertstraat binnen. Met het mes stak hij een medewerker in zijn bovenlichaam. Het slachtoffer ging er vandoor en vluchtte een nabijgelegen bedrijf in. De verdachte ging niet achter hem aan.

De politie werd gewaarschuwd en verschillende eenheden gingen met hoge snelheid richting de Plompertstraat. Ondertussen liep de verdachte richting de straat en viel daar nog een persoon aan. Het tweede slachtoffer, een vrachtwagenchauffeur werd daarbij meerdere keren gestoken. De chauffeur zag op een gegeven moment zijn kans schoon en vluchtte weg.

De verdachte stapte de vrachtwagen van de chauffeur in en ging er vandoor. Politieagenten waren inmiddels dichtbij en reden de vrachtwagen klem. Met een zogenaamde benaderingstechniek gevaarlijke verdachten werd de 28-jarige man uit de vrachtwagen gehaald en aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl