Zwarte Vespa geliquideerde is terecht

De politie heeft aanzienlijke vorderingen geboekt in het onderzoek naar de liquidatie van Frank Iesberts. Zo blijkt de zwarte Vespa snorscooter waarmee de A’dammer die noodlottige dag van huis vertrok terecht. Waar deze is gevonden wil de politie in belang van het onderzoek niet zeggen.

Vrijdag 14 juni werd in de vroege morgen in de buurt van de Kalfjeslaan in Amstelveen het stoffelijk overschot van Iesberts door een voorbijganger ontdekt. Hij bleek te zijn doodgeschoten. De politie gaat uit van een afrekening in het criminele circuit. De 45-jarige A’dammer maakte deel uit van de zogenaamde top 600 in Amsterdam. Dat is een lijst van bij de politie bekende Amsterdamse criminelen.

In verband met de vondst van de scooter is het rechercheteam op zoek naar een belangrijke getuige die het slachtoffer kort voor zijn dood nog heeft gezien. Deze getuige verblijft mogelijk in het buitenland. Tevens is de politie op zoek naar een vrouw met een Aziatisch uiterlijk die de avond voor de moord heeft gepind op het Valeriusplein in Amsterdam-Zuid.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie