‘Bezorgde burger’ was zo extreem bezorgd dat hij ME’er wurgde

Het was me een avondje weer want de ‘bezorgde burgers’ hebben weer eens van zich laten horen met stenen en geweld tegen de politie in Geldermalsen. Een ME’er werd zelfs door zo een extreem bezorgde burger bij zijn hals gepakt, gewurgd en tegen de grond gewerkt. Dan ben je wel heel erg bezorgd!

Na de compleet uit de hand gelopen avond zijn elf relschoppers aangehouden en vastgezet door de politie. De politie roept verdachten nu op zichzelf te melden. “Anders komen we bij je aan de deur”. En zo hoort het! Aanpakken die ordinaire relschoppers die zichzelf bezorgde burgers durven te noemen. Die het zogenaamd zat zijn dat de politiek niet naar hen luistert en dan maar overgaan tot geweld.

De politie vraagt mensen die camerabeelden hebben op om deze beschikbaar te stellen om dit soort tuig op te pakken en te straffen. Dus binnenkort kunnen we een leuke uitzending verwachten van Opsporing Verzocht met bezorgde burgers met een nummertje op hun hoofd. We kijken er al naar uit.

3 reacties

  1. Duidelijk weer een nieuws site die zijn bronnen ergens uit groningen krijgt ofzo.
    Zorg nou eens dat jullie eerst echt weten wat er allemaal gebeurt is voor je dit soort berichten plaatst!

  2. Als NL meedoet aan de strijd tegen terroristen,dan moet het volk niet raar gaan opkijken als mensen die vluchten voor terreur deze kant opkomen.Het is geven en nemen.Als het westen slim is moet ze zich niet bemoeien met het midden-oosten maarja dan is er geen olie.En geen olie betekent geen welvaart.

  3. stelletje leugenaars. de reden waarom je bij je strot gegrepen bent is omdat jullie kneuzen een onschuldige oudere vrouw het ziekenhuis ingeslagen hebben. deze vrouw heeft bloedingen in haar hoofd. was een voorbij ganger die niks deed. kijk als demonstranten dat soort voor geschoteld krijgen moet je niet verbaasd zijn dat dat niet gepikt word!! gewoon uitlokken noem je dat en achteraf de boel verdraaien bah om van te kotsen. waar staat ME voor? matennaaiende etters??