Gedetineerde doodgestoken PI Nieuwegein (UPDATE)

In de gevangenis in Nieuwegein heeft een gedetineerde een medegedetineerde doodgestoken. Verdere mededelingen wil justitie niet doen betreffende het incident.

Na de dodelijke steekpartij werd direct een traumahelikopter naar de gevangenis gestuurd. Ondanks hoge spoed waren de hulpverleners te laat. De neergestoken man bezweek aan zijn verwondingen voordat hij hulp kon krijgen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld. Verdere mededelingen omtrent de steekpartij wil justitie vandaag niet doen. Wellicht woensdag meer.

(UPDATE)

Inmiddels is meer bekend geworden omtrent de identiteit van de betrokkenen. De doodgestoken gedetineerde zou een 23-jarige man genaamd Kamal uit Hilversum zijn. Zijn belager een 31-jarige Antilliaan Surinamer is aangehouden voor de dodelijke steekpartij. De verdachte zat een gevangenisstraf van 3 jaar uit voor een geweldsdelict vorig jaar zomer in Amsterdam.

Telecrime.nl meldt dat de ruzie zou zijn ontstaan om onenigheid over een blok hasj. Het slachtoffer zou nog een klein geldbedrag tegoed hebben van de verdachte. Maar deze weigerde te betalen en wachtte het slachtoffer op en stak hem om een paar euro’s in zijn hart. Na de steekpartij probeerden andere gedetineerden hem nog aan te vallen maar hij koos het hazenpad en rende vlug zijn cel in.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl

8 reacties

  1. ja dat is er ook maar kamal die deed ramadan dus hij ging uit zijn hokje eten klaar aan het maken dus en die surinaam kan ook aan zijn vriend vragen kan je een mes mee nemen voor mij .

 1. Hoe the fuck heeft dit kunnen en mogen gebeuren in de gevangenis in Nederland?!?!
  Je gaat er levend in en komt er dood uit.. VERSCHRIKKELIJK EN SCHANDALIG DIT!!

  De 31 jarige man is aangehouden? Volgens mij zat hij al vast met een minimale straf van 3 jaar.. Hopelijk krijgt hij er nog 20 jaar bij en TBS maar dat zal vast niet gebeuren met het kromme rechtssysteem van Nederland.. Of nahja… De rechters zijn aardig media geil en zodra er een zaak in de media komt zijn de straffen altijd ietssss hoger.. Hopelijk gaat deze man boete voor zijn daden!!

  Lieve schat rust in vrede we zullen je missen!!

 2. volgensmy deed kamal die junk een gunst maarja mensen weten nog steeds niet hoe vies die surinamers en antilianen zyn ze vermoorden mensen om kleine dingen en ze killen je heel vies achter je rug gatverdamme zeg

 3. rip kamal moge je ziel in de hemel verwelkomd worden je zult voortleven in de harten van al je geliefden nederland gaat elke dag zwaar achteruit door de politiek en al die kapitalisten alles draait om macht en status de maatschappij is aan het doordraaien en ze zoeken altijd een zondebok in dit geval word er een doodgestoken hij had allang vrij moeten zijn Nederlanders zijn pussies kijk naar egypte en de rest dat zijn pas helden opstand tegen de overheid en regering is nodig voor verandering amien