Man doodgeschoten door politie in Schiedam

De politie heeft in een park in Schiedam een verdachte van beroving doodgeschoten.

Bij de politie was melding binnengekomen van een man die zei te zijn beschoten tijdens een beroving. Agenten gingen op de melding af en zagen een verdachte man in het Prinses Beatrixpark en wilden hem aanhouden.

Wat er daarna precies is gebeurd, is niet bekend. De verdachte werd door de agenten neergeschoten en raakte zwaargewond. Korte tijd later bezweek hij aan zijn verwondingen.

2 reacties

  1. Elk jaar vermoord de politie in NL onnodig, voor de lol of door afreageren 1 of meerdere mensen. Wordt tijd voor een body cam! Ik vind de gemiddelde agent (ook leidinggevende) dom overkomen. Agenten zijn stiekemerds. Even wurgen of doodschieten als er niemand in de buurt is die kan filmen. Wat me ook is opgevallen is dat de moordenaar vrijwel altijd een blanke agent is. En het slachtoffer vrijwel altijd een man met buitenlands uiterlijk

  2. En dan te bedenken dat z’n biologische vader Jerry Landveld 5 jaar geleden geleden in Nijmegen door agenten met 8 kogels werd dood geschoten omdat hij in een psychose zat !!!! diep triest allemaal.