Toestand mishandeld meisje (15) IJmuiden achteruit

De toestand van het 15-jarig meisje dat donderdag zwaar mishandeld werd in IJmuiden is sterk achteruit gegaan. In eerste instantie leek ze er vanaf te komen met wat blauwe plekken en een lichte hersenschudding. Gistermiddag ging het plotseling slechter met haar. Ze was minder goed aanspreekbaar en afwezig. Daarop is ze opgenomen in het ziekenhuis. Het mishandelde meisje was van plan om maandag weer naar school te gaan. Het is nu maar de vraag of dit ook gaat lukken aangezien artsen een zware hersenschudding bij haar hebben geconstateerd.

Donderdag publiceerden we het artikel 15-jarig meisje zwaar mishandeld in IJmuiden waarin we melding maakten van de mishandeling op Plein 1945. In de video’s is te zien hoe twee jongens het meisje ernstig toetakelen. Niet lang na het verschijnen van de video’s op internet zijn er twee aanhoudingen verricht. Het gaat om jongens van 14 en 15 jaar. De politie onderzoekt de zaak.

5 reacties

 1. waarom neemt de redactie mijn ingestuurde reactie over, en wist hem dan vervolgens???

  MIJN ongezouten mening??? die wil je niet weten ……..

 2. Dit is echt een zeer laffe daad van de hoogste graad.
  Nu!Hallo Nederland de straf die ik zou pleiten tegen de daders zal niet in het nederlands rechtsysteem passen.
  Maar ik hoop van harte dat deze laffe daders een strenge straf krijgen opgelegd in de mate van het nederlands rechtssysteem.
  Ik ben ook benieuwd naar de uitspraak tegen dit beestachtig gedrag!!
  Nederland wordt wakker!!!!!

 3. Ik wil alleen maar meer moslims en marokanen.
  We staan wel te klagen met zn allen maar als ik aankom met me zware boodschappen zijn het me marokaanse buurjongens die me helpen en niet de nederlandse ,als ik hulp nodig op wat voor manier dan ook staan mijn marokaanse buren altijd klaar voor me.Dit is geen marokanenprobleem dit is een nederlands probleem. ik heb begrepen dat dit soort dingen in marokko niet voorkomen. en daar met respect omgaan met vrouwen nogmaals dit is ONS probleem.

  1. ehhhh david, wie sloeg wie,en was dat niet toevallig, heeeeel toevallig een marokaantje?? met zijn graf vriendjes?? jouw vriendjes??