Man takelt vriendin toe na uitmaken

Zaterdag heeft de politie een 28-jarige man uit Dedemsvaart in zijn woonplaats aangehouden voor een zware mishandeling. De man zou zijn 46-jarige vriendin een gebroken oogkas en een zware hersenschudding hebben geslagen omdat zij het had uitgemaakt.

Het koppel kreeg in de woning van het 46-jarige slachtoffer in Wijnjewoude ruzie. Daarbij werd zij zo zwaar mishandeld dat ze een hoofdwond, een gebroken oogkas en een zware hersenschudding opliep. Na het toetakelen van zijn vriendin vertrok de man weer.

Het slachtoffer schakelde direct de hulpdiensten in en belde 112. Ambulancebroeders ontfermden zich over haar en brachten haar naar het ziekenhuis. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

2 reacties

  1. Idd Leon tijd dat we eens stelling nemen met zijn allen tegen dat vervelende nare blanke gespuis. Overal waar je kijkt zie je ze. Grote bek in het verkeer, geweldadig in het uitgaansleven de homohaat. Tijd dat we iets doen aan de blanke terreur.