Vrouwe Justitia is de personificatie van het recht. © via Wikimedia Commons

12,5 jaar cel voor stel die zoontje tussen de 50 én 60 keer liet misbruiken door pedo’s op Dark Web

In Duitsland is een stel veroordeeld voor het aanbieden van hun zoontje aan pedofielen. Het slachtoffer werd aan pedo’s aangeboden op het dark web en is tientallen keren misbruikt.

Volgens Duitse media werd de inmiddels tienjarige jongetje ruim twee jaar lang op het dark web aangeboden aan mannen. In totaal is het slachtoffer tussen de vijftig én zestig keer misbruikt. Beelden hiervan zijn via het internet verspreid en verkocht.

Alsof dat allemaal niet erg genoeg was werd de jongen ook nog door zijn eigen moeder en haar echtgenoot misbruikt. De man en vrouw hebben bekennende verklaringen afgelegd. Naast het stel zijn nog zes andere mannen opgepakt. De man en vrouw moeten nu 12,5 jaar de cel voor het misbruik.

De opgepakte mannen hebben ook lange celstraffen opgelegd gekregen. Een 33-jarige Spanjaard die maar liefst vier keer naar Duitsland reisde, tien jaar de gevangenis in. Hij zou hebben verklaard rond de 10.000 euro te hebben betaald om de jongen te mogen misbruiken.

Het stel moet naast de celstraf ook een schadevergoeding van in totaal 42.500 euro betalen aan de jongen en een tweede slachtoffer, een meisje van drie jaar oud dat ook door de vrouw en man seksueel werd misbruikt.