15.000 euro uitgeloofd voor gouden tip inzake gewelddadige dood man gevonden in woning Amsterdam

De politie in Amsterdam heeft een beloning uitgeloofd van 15.000 euro voor de gouden tip in het onderzoek naar de gewelddadige dood van de 53-jarige Biondy (beter bekend als Bradley) Lucas.

Op donderdagmiddag 17 juni werd het slachtoffer in een woning aan de Van Hallstraat in West aangetroffen. Er is een onderzoek ingesteld en daaruit bleek dat hij hoogstwaarschijnlijk door geweld om het leven is gekomen. Ondanks alle inspanningen van de recherche staat volgens een woordvoerder nog niet vast wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld en het onderzoeksteam zoekt daarom dringend naar mensen die mogelijk meer weten over de zaak. Door de hoofdofficier van justitie in Amsterdam is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de ‘gouden tip’.

Uit het onderzoek naar de dood van Biondy Lucas (klik hier voor foto) komt in ieder geval wel naar voren dat hij vermoedelijk in de woning aan de Van Hallstraat om het leven is gebracht en dat dit al ruim één week voordat hij werd aangetroffen gebeurde. Daarom komt de recherche graag in contact met mensen die voor 17 juni 2021 iets opvallends hebben gezien of gehoord bij de woning aan de Van Hallstraat en dit nog niet gemeld hebben. Lucas was bekend met een verslaving aan drugs en er wordt rekening gehouden met het feit dat een eventueel conflict gerelateerd aan drugsgebruik zich heeft afgespeeld in de woning.