© Politie

Twee nieuwe verdachten aangehouden voor dodelijke schietpartij na beroving Rotterdam

De politie heeft in het onderzoek naar een dodelijke schietpartij na een beroving in Rotterdam, twee nieuwe verdachten aangehouden.

De 20-jarige Roncherello Ellis werd op maandagavond 11 oktober rond 22.30 uur beschoten op de Schiltmanstraat. Hij raakte hierbij levensgevaarlijk gewond en is dezelfde avond nog overleden. De politie startte direct een uitgebreid onderzoek in naar de dodelijke schietpartij. Het blijkt dat voorafgaand aan het schietincident in de wijk Bloemhof een beroving en een achtervolging plaatsvond. Eén van de personen met het slachtoffer werd bij een geldautomaat beroofd waarna de mannen achter de daders aan zijn gegaan.

Eerder werden al twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Daar zat ook de vermoedelijke schutter bij, volgens de politie. Het onderzoek is voortgezet naar de dodelijke schietpartij na de beroving en nu zijn er twee nieuwe verdachten aangehouden. Twee Rotterdammers van 20 en 21 jaar worden verdacht van betrokkenheid en zitten vast. Het onderzoek naar de toedracht gaat onverminderd door en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.