wiet ganzendreef dronten, wiet knippers dronten, hennep teelt dronten, ganzendreef hennep
Topje PP wiet © crime-nieuws.nl

20k cash en 18kg wiet in auto leidt naar wiethok op kamp in Geldrop

De Geldropse politie heeft afgelopen vrijdag een man uit Tiel aangehouden die in zijn auto ruim 18 kilogram aan toppen wiet en meer dan 20.000 euro aan contanten had liggen. Zijn arrestatie heeft ook nog geleid naar het oprollen van een hennepkwekerij op een woonwagenkamp.

Rond 15.15 uur zagen agenten op de Rielseheideweg een auto rijden net van het nabijgelegen woonwagencentrum af kwam. Ze besloten de auto staande te houden en te controleren. In het voertuig troffen de agenten een grote hoeveelheid wiet en geld aan. Daarop werd de bestuurder aangehouden en in verzekering gesteld.

Omdat de agenten vermoeden dat de 18 kilogram aan toppen mogelijk afkomstig zouden kunnen zijn van een wiethok op het woonwagencentrum, is daar ook een controle gehouden. Na een onderzoek bleken de vermoedens te kloppen want in een schuur werd een in werking zijnde hennekwekerij met 150 planten aangetroffen. In een woning werd ook nog 100 gram aan toppen gevonden. Tegen alle betrokkenen is proces-verbaal opgemaakt.