Mes
© Crime Nieuws

Verdachte gepakt voor fataal steekincident vrouw op parkeerplaats Zwolle

Op een tragische dinsdagmiddag is een 67-jarige vrouw om het leven gekomen na een steekincident op een parkeerplaats in de wijk Holtenbroek in Zwolle.

Hulpdiensten vinden zwaargewond slachtoffer

Hulpdiensten snelden naar de locatie nadat er melding werd gemaakt van een ernstig gewonde vrouw. Ondanks hun inspanningen overleed het slachtoffer ter plaatse aan haar verwondingen.

Politie start groot onderzoek

De politie reageerde onmiddellijk op de melding van het steekincident en startte een grootschalig onderzoek. Al snel werd duidelijk dat er sprake was van een misdrijf.

Aanhouding van verdachte

Gisteravond heeft de politie een 30-jarige man uit Zwolle aangehouden in verband met de dood van de vrouw. Op dit moment is niet bekend of er een bekende relatie bestond tussen het slachtoffer en de verdachte.

Oproep aan getuigen en omwonenden

Het onderzoek naar de precieze omstandigheden van het tragische incident is nog in volle gang. De autoriteiten doen een dringend beroep op getuigen en mensen in de omgeving die mogelijk over camerabeelden beschikken om zich te melden.

Voortzetting van het onderzoek

De politie zal naar verwachting de komende dagen intensief blijven zoeken naar aanwijzingen en verklaringen die kunnen leiden tot gerechtigheid voor het slachtoffer en haar nabestaanden.