Doodgestoken vrouw aangetroffen in een trapportaal Amsterdam

Vrijdag 5 juli 2024, rond 09.55 uur, vond een tragisch steekincident plaats in een trapportaal van een woning aan de Hagenau in Amsterdam-Noord. Bij dit incident is een vrouw om het leven gekomen.

Snelle Reactie van Politie en Hulpdiensten

De politie ontving rond 09.55 uur een melding van het steekincident en ging direct ter plaatse. In het trapportaal van de woning troffen zij een vrouw aan met ernstige steekverwondingen. Ondanks de snelle en intensieve hulpverlening door politie en ambulancepersoneel, overleed het slachtoffer ter plaatse aan haar verwondingen.

Aanhouding van Verdachte

Kort na het incident werd een 22-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Hij wordt momenteel verhoord om zijn exacte rol en relatie tot het slachtoffer te bepalen. De politie onderzoekt alle mogelijke motieven en omstandigheden rond het dodelijke steekincident.

Onderzoek door Forensische Opsporing

De Forensische Opsporing en recherche zijn een uitgebreid onderzoek gestart om de toedracht van dit tragische incident te achterhalen. Dit onderzoek omvat onder meer het verzamelen van bewijsmateriaal in en rond de woning aan de Hagenau, het ondervragen van getuigen, en het analyseren van eventuele camerabeelden uit de omgeving.

Oproep aan Getuigen

De politie roept mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord rond het tijdstip van het steekincident op om zich te melden. Alle informatie, hoe klein ook, kan van groot belang zijn voor het onderzoek.