© Pexels / Pixabay

Ex prof NFL-speler gearresteerd na plassen op passagier tijdens ruzie in vliegtuig

Op een Delta Airlines-vlucht van Boston naar Ierland heeft voormalig NFL-speler Gosder Cherilus een ernstig incident veroorzaakt.

Tijdens een ruzie op de vlucht heeft Cherilus op een andere passagier geplast, wat leidde tot de afbreking van de vlucht halverwege.

Arrestatie

Cherilus, 40 jaar oud, werd bij aankomst op Logan Airport in Boston van boord gehaald en gearresteerd voor verstoring en wanordelijk gedrag. Hij zal vandaag in Boston worden voorgeleid.

Vluchtomstandigheden

Passagiers van vlucht 154 zijn omgeboekt naar een andere vlucht en hopen alsnog op maandag in Dublin aan te komen. Delta Airlines heeft zijn excuses aangeboden voor het voorval en benadrukt dat dergelijk gedrag niet wordt getolereerd.

Juridische Gevolgen

Het urineren op een passagier kan leiden tot een boete van 150 dollar, maar de verstoring van de vlucht en de hinder voor de bemanning kunnen tot twintig jaar gevangenisstraf opleveren.

Cherilus’ Achtergrond

Gosder Cherilus, van Haïtiaanse afkomst, verdiende meer dan 40 miljoen dollar tijdens zijn NFL-carrière en is sinds 2016 met pensioen. Onlangs kreeg hij nog een prestigieuze vermelding in de Hall of Fame van Boston College Varsity Club.