Stank tijdens controle leidt politie naar zakken met partij wiet en vuurwapen

Op woensdagavond 21 augustus heeft de politie in Tilburg een 32-jarige man aangehouden na het aantreffen van een vuurwapen en zakken wiet in zijn auto.

De aanhouding vond plaats rond 20.25 uur tijdens een routinecontrole op de Oerlesestraat, waarbij de agenten op een verdachte henneplucht stuitten.

Vondst van Wapen en Drugs

Bij het doorzoeken van de auto troffen de agenten meerdere zakken met henneptoppen aan. Daarnaast ontdekten ze ook een vuurwapen in het voertuig. De bestuurder, een inwoner van Tilburg, werd direct aangehouden op verdenking van wapenbezit. Zowel het wapen als de drugs zijn door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek.

Verdachte in Hechtenis

De 32-jarige verdachte zit momenteel vast en wordt ondervraagd in verband met de vondst. De politie zet het onderzoek voort om meer duidelijkheid te krijgen over de herkomst van het wapen en de drugs, evenals de mogelijke betrokkenheid van de verdachte bij verdere criminele activiteiten.

Deze aanhouding benadrukt de voortdurende inzet van de politie om illegale wapens en drugs van de straat te halen en de veiligheid in de gemeenschap te waarborgen.