Maandagochtend heeft een arrestatieteam in Heemskerk een 25-jarige man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de diefstal van een BMW die gebruikt is als vluchtauto bij een liquidatie aan de Pieter van der Werfstraat in Amsterdam Geuzenveld.

Dinsdagochtend is een 22-jarige man uit Beverwijk in het Huis van Bewaring als verdachte gehoord in verband met de diefstal van de BMW 320. Beide verdachten zijn bekenden van politie en justitie.

Woensdagavond 14 januari werd de 60-jarige Turkse Beyhan Demirci op haar balkon met, vermoedelijk, een AK-47 doodgeschoten. Mogelijk hadden de schutters het op een andere persoon gemunt en konden ze in het donker niet goed zien wie er op het balkon een sigaret zat te roken. Na de liquidatie vluchten de daders weg in een gestolen BMW 320.

Deze auto werd later uitgebrand teruggevonden door de politie, desondanks was het forensische specialisten mogelijk om sporen veilig te stellen. Deze sporen hebben uiteindelijk geleid tot de aangehouden verdachte in Heemskerk. Het onderzoek loopt nog en de recherche sluit meer aanhoudingen niet uit.

Foto: Youtube

Foto: Youtube