Aanhoudingen na melding schietpartij, meerdere gevluchte personen gezocht

De politie heeft aanhoudingen verricht na een schietpartij in Dordrecht en zoekt mogelijke getuigen.

Op woensdagavond heeft er rond 20:30 uur een schietincident plaatsgevonden aan de Jacob Catsstraat in Dordrecht. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Bij aankomst van de politie werden twee mannen aangetroffen die lichtgewond waren geraakt tijdens een worsteling die waarschijnlijk aan het schieten voorafging. Beiden zijn aangehouden en het betreft een 33-jarige man uit Tilburg en een 32-jarige man uit Alblasserdam.

De politie is op zoek naar drie of vier personen die na het incident direct zijn weggereden in een auto. Omdat nog niet duidelijk is wat er precies is gebeurd, worden de rollen van de aangehouden mannen onderzocht. De politie heeft sporen veiliggesteld en doet verder onderzoek naar het incident.

De politie vraagt getuigen die iets gezien of gehoord hebben van het schietincident of de drie of vier personen die ervandoor zijn gegaan in de auto zich te melden. Het is belangrijk dat er getuigenverklaringen worden afgelegd om de zaak op te kunnen lossen. De politie wil graag weten wat er zich precies heeft afgespeeld en wie de betrokken personen zijn.