Aanhoudingen na vecht- en steekpartij, getuigen en neergestoken slachtoffer gezocht

De politie heeft aanhoudingen verricht na een vecht- en steekpartij. Het neergestoken slachtoffer wordt nog gezocht.

Op woensdagavond 19 juli vond er een vechtpartij plaats op de Koekamplaan in Den Haag. Bij het gevecht zijn mogelijk meerdere mensen gewond geraakt, waaronder een man die door een mes is gestoken. De politie heeft vier mannen aangehouden, maar het slachtoffer was niet meer aanwezig bij aankomst van de politie. De politie is op zoek naar getuigen.

De vechtpartij vond plaats rond 19:30 uur. De meldkamer kreeg een melding van een groep mensen die met elkaar vochten. Toen agenten op de Koekamplaan aankwamen, waren de verdachten al gevlucht. De verdachten zijn op de fiets gevlucht in de richting van de Korte Voorhout. In deze omgeving zijn zij aangehouden.

Een van de verdachten heeft geprobeerd te ontsnappen door op een terras te fietsen. Een politieauto heeft de fiets geraakt om de vlucht van de verdachte te stoppen. De verdachte kwam hierbij ten val en liep een verwonding op. Er is direct hulp verleend en de verdachte is naar het ziekenhuis vervoerd met de ambulance.

Tijdens het aanhouden van de verdachten is het stroomstootwapen gericht en ingezet, maar er is geen stroom toegediend. De verdachten zijn twee mannen van 35, een man van 34 en een man van 20 jaar oud. Van geen van de verdachten is een vaste woon- of verblijfplaats bekend. Zij zitten op dit moment nog vast.

De politie is op zoek naar getuigen van de vechtpartij. Als je iets hebt gezien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.