O.G. Kush & lucht © crime-nieuws.nl

Gezin boekt Airbnb in wiethok

Een Brits gezin was van plan om de kerstdagen door te brengen dichtbij hun familie en besloten een accommodatie te huren via Airbnb. Helaas voor hen bleek dat in een wiethok te zijn waar de politie opeens binnenviel.

De familie Winkler wilde heel graag Kerstmis vieren dichtbij hun familie en gingen op zoek naar een slaapplek op Airbnb. Uiteindelijk vonden ze een geschikte locatie en boekten de accommodatie.

Bij binnenkomst werd ze verteld dat een kamer in het pand gesloten was vanwege wat probleempjes met de elektriciteit. Het gezin zocht er in eerste instantie niks achter tot de politie met veel bombarie binnenkwam vallen.

Het gezin was zich klaar aan het maken voor een gezellige bbq toen een arrestatieteam de woning binnenviel. Vervolgens werden ze uren ondervraagd door de politie voor ze uiteindelijk werden geloofd.

De gezellige kerstvakantie met de hele familie hebben de Winklers niet kunnen voortzetten aangezien ze niet in het pand konden blijven. Airbnb heeft hun geld terugbetaald en aangeboden om een nieuw onderkomen voor ze te betalen.