© Crime-Nieuws.nl

Amsterdamse politie zoekt vermiste Amir en maakt zich zorgen

De Amsterdamse politie onderzoekt de vermissing van Amir Aliev en maakt zich zorgen.

De man wordt sinds 31 december vermist. Die dag had hij in de late avond nog contact met zijn ouders. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor. Op 6 januari werd de vermissing van Amir bij de Amsterdamse politie gebeld. Sindsdien heeft de recherche uitgebreid onderzoek verricht, wat nog niet heeft geresulteerd in een teken van leven of een verblijfplaats van de 33-jarige man, (klik hier) voor een foto.

Of hij het slachtoffer is geworden van een misdrijf is op dit moment volgens een woordvoerder niet duidelijk. Wel is uit onderzoek duidelijk geworden dat Amir op 31 december in de Pijp is geweest. Dat is op dit moment de laatste traceerbare locatie van hem. Mogelijk maakt(e) Amir gebruik van een zwarte Cortina herenfiets. Omdat niet duidelijk is waar deze fiets nu is, wil de recherche het heel graag weten als deze fiets ergens gezien is.

De fiets is voorzien van een aantal specifieke en opvallende stickers. Het blauwe kratje wat te zien is op de foto, is niet meer bevestigd op de fiets. De fiets zou op dit moment voorzien moeten zijn van een zwart mandje op de bagagedrager.

De fiets van de vermiste Amir. © Politie