dubbele moord hooge zwaluwe, muljaim nadzak hooge zwaluwe, brian dalfour hooge zwaluwe, moord vakantiehuis hooge zwaluwe, rechtszaak moord hooge zwaluwe

Arrestatie in België voor dubbele moord Hooge Zwaluwe

In België is een verdachte aangehouden die mogelijk betrokken was bij de dubbele moord op Brian Dalfour en Muljaim Nadzak in een vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe.

Het gaat om Youssef C. die al enige tijd gezocht werd in verband met deze zaak. Zijn advocaat, Johan Mühren, heeft de arrestatie van zijn cliënt bevestigd aan misdaadsite Vlinderscrime.

C. ontkende vorige week nog dat hij iets met de dubbele moord te maken heeft. Hij geeft toe in het vakantiehuisje te zijn geweest maar niet op de dag van de dubbele moord.

Op 14 oktober 2015 kwamen in het vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe No Surrender kopstuk Brian Dalfour en Muljaim Nadzak om het leven. Dit was het gevolg van een, vermoedelijk, uit de hand gelopen ripdeal. De groep NL’ers zou van plan zijn geweest de Belgen, die in de veronderstelling waren een partij cocaïne te gaan kopen, te rippen van hun geld.

Op 18 augustus 2016 is de pro forma-zitting inzake de dubbele moord. Alle verdachten moeten die dag in de rechtbank verschijnen. Of C. dan inmiddels is uitgeleverd aan Nederland valt nog te bezien.